Не так давно на ринку з’явилася нова тканина «барбі» – різновид костюмного крепу. Що за тканина креп-костюмка «барбі»? В принципі, вона схожа на звичайний костюмний креп, але при цьому має цілий ряд особливостей.
Барби-креп - что за ткань

Опис

Опис матеріалу барбі-креп можна дати таке м’яке, ніжне на дотик еластичне полотно зі слабко вираженою креповой фактурою.
Головна відмінність «матеріалу барбі» полягає в тому, що при її виробництві не використовуються туго скручені нитки, саме тому вона має більш гладку поверхню.
Цей матеріал щільний і дуже міцний, але при цьому дуже еластичний. Так що, тим, хто переживає, тягнеться чи ні костюмна тканина креп барбі, турбуватися не про що.
Ціна – від 350 рублів.
Барби-креп - что за ткань

Склад

  • Поліестер – 60%
  • Віскоза – 37 %
  • Еластан – 3%

Властивості

Основні характеристики тканини креп барбі, завдяки віскозі, яка є в складі, багато в чому відповідають властивостям натуральних тканин:

  • Гігроскопічність
  • Повітропроникність
  • Термостійкість
  • Світлостійкість
  • Стійкість до сминаемости і деформації
  • Підвищена міцність
  • Прекрасна драпируемость

Барби-креп - что за ткань

Види

    • Гладкофарбована. Матерія одного відтінку

Барби-креп - что за ткань

    • З принтом. На поверхню нанесено принт або малюнок

Барби-креп - что за ткань

  • Двостороння. Цей різновид можна використовувати і з «особи», і з «вивороту», причому дві сторони будуть розрізнятися за кольором.

 

Барби-креп - что за ткань

Застосування

Дуже широке. З цього матеріалу можна шити не тільки офіційну, але і повсякденне, і вечірній одяг. Сукні, спідниці, сарафани, жакети, брюки – креп костюмка підходить для всього. Особливо варто відзначити, що, судячи з відгуків, з тканини креп барбі виходять чудові вечірні туалети.Барби-креп - что за ткань

Барби-креп - что за ткань

Догляд

На відміну від звичайного костюмного крепу, ця матерія не так примхлива у догляді. Ось які правила потрібно дотримуватися:

  • Бережна прання в пральній машині
  • Температура вводи – 30 градусів
  • Заборона на використання відбілювача
  • Сушка подалі від опалювальних приладів і прямих сонячних променів
  • Прасування при температурі не більше 150 градусів

На відео ви можете подивитися, як виглядає виріб з цього полотна.

Відгуки

Марія, 34 роки: У мене в офісі досить строгий дрес-код, але так хочеться різноманітності. Я купила сукню з матерії «барбі», і тепер відчуваю себе ошатною, не порушуючи при цьому офісних правил

Ольга, 26 років: Не люблю купувати собі сукні в магазинах, завжди щось не так сидить, велике чи, навпаки, мало. Останні роки 3 собі шию на замовлення, по фігурі, за власними мірками. Знайшла дуже хорошу кравчиню, яка познайомила мене з цим материальчиком. Він просто прекрасний для красивих нарядів. Тепер у мене ексклюзивний одяг, яка ідеально на мені сидить, до речі, майстер казала мені, що це її улюблене полотно, тому що з нього дуже легко і зручно шити!

Прочитайте обов’язково:

  • Матеріал мако-сатин відгуки, догляд, характеристики;
  • Купру опис і властивості;
  • Креповая матерія – що це таке?
  • Склад тканини креп стрейч;