Діор тканина – що це таке: спочатку поговоримо про склад, далі за відгуками та фото ви в подробицях побачите опис цього матеріалу.

Діор тканина – сучасний синтетичний матеріал, який відрізняється високою щільністю ниток і має характерну фактуру ромбика. Він відмінно тягнеться в будь-якому напрямку і так само добре повертає початкову форму. Така пластичність матерії пояснюється його унікальним складом.

Диор трикотаж: что за ткань, описание

Склад, властивості та характеристики

З недавніх пір до різновидів трикотажу приєдналася тканина діор, при цьому, що це таке і який її склад відомо далеко не всім.

Це щільний синтетичний матеріал, до складу якого входять волокна штучної віскози, поліаміду (поліестеру) і еластану. У більшому чи меншому співвідношенні трикотаж може містити поліестерні або віскозні волокна.

На нашому сайті можна отримати повну інформацію про всі види тканих матерій.

Технічні характеристики матерії:

  • гігроскопічність;
  • еластичність;
  • антистатичність;
  • стійкість фарб;
  • несминаемость;
  • міцність і довговічність.

Думаємо, Вам буде цікаво прочитати про тканина софткоттон.

Слід відзначити і унікальні властивості трикотажу:

  • м’якість;
  • щільність;
  • гігієнічність;
  • доступність;
  • гіпоалергенність;
  • терморегулюючі властивості.

Діор тканина, незважаючи на ненатуральний склад, має позитивні відгуки:

  • приємний на дотик і до тіла трикотаж, не викликає алергії та подразнення на шкірі;
  • вироби не втрачають форму після шкарпетки і прання;
  • відмінно тягнеться, завдяки чому одяг добре сідає по фігурі.

Диор трикотаж: что за ткань, описаниеЦей унікальний матеріал випускає в основному Корея. Асортимент забарвлень і узорів дуже великий, що дає можливість виробникам випускати велика різноманітність виробів з цього трикотажу.
Сукні з тканини діор ви можете побачити на цьому фото:

Диор трикотаж: что за ткань, описание

Переваги і недоліки

Про те, що собою являє трикотаж діор, що це за тканина підтверджують позитивні відгуки покупців. Міцний, довговічний, універсальний і привабливий зовні матеріал має явні переваги.

Серед достоїнств матерії можна відзначити:

  • м’якість і комфортність при носінні;
  • практичність, простота догляду і довговічність;
  • універсальність, широкий спектр кольорів;
  • дозволяє шкірі дихати;
  • добре вбирає піт і вологу;
  • знаходиться в доступній ціновій категорії.

До його недоліків можна віднести наступне:

  • простий зовнішній вигляд, з-за якого одяг, як правило, використовується тільки в повсякденному житті;
  • здатність повною мірою підкреслювати всі недоліки фігури.Диор трикотаж: что за ткань, описание

Застосування

Тканина діор за описом і відгуками цілком можна порівняти з рогожкою, тільки замість шахового малюнка на полотні є характерний рубчик. Як виглядає тканина діор можна подивитися на фото.

Область її застосування досить широка. Жіночі та чоловічі ділові та спортивні костюми, сукні, спідниці, светри, головні убори – всі ці вироби шиють з представленого матеріалу. Сукні з тканини діор виглядають просто і елегантно одночасно, добре сідають по фігурі і при правильному догляді може прослужити своєї господині довгі роки.Диор трикотаж: что за ткань, описание

Важливо знати

Відрізнити справжній матеріал від підробки, можна трохи потягнувши його у будь-яку сторону. Якщо під час розтягування буде чітко простежуватися петельна структура матеріалу, можна не сумніватися, що перед вами підробка.

Ціна за метр такої тканини коливається в діапазоні 200 – 400 рублів.

Диор трикотаж: что за ткань, описание

Рекомендації про те, як доглядати за таким трикотажем, можна прочитати в розділі «Догляд». Не забувайте додавати сайт в закладки і стежити за оновленням інформації на ньому.

Відгуки на трикотаж діор

Мілана: Не знаю як іншим, але мені особисто дуже подобається цей матеріал. Люблю шити з нього сукні та костюми на роботу. Найчастіше купую тканина трикотаж фукра діор, тому що подруга позитивно відгукувалася про нього. Процес крою та шиття зовсім не складний, і виріб в результаті сідати на фігуру ідеально. Ще один вагомий плюс полягає в тому, що після прання з нею нічого не відбувається!

Дарія: Дуже мене зацікавила назва тканини – діор. Подивилася фото поблизу, здалася дуже придатною. Вирішила купити її для пошиття плаття. На ділі звичайно вона являє собою трикотаж не такий щільний, як я собі уявляла, але це зовсім не критично. В результаті у мене гарне плаття, яке, відчуваю, мені прослужить дуже довго) Якщо замислюєтеся шити собі плаття на кожен день або просто плаття в офіс, то однозначно вам раджу цей матеріал!