Якщо у дівчинки довге волосся — їй просто необхідні дитячі гумки для волосся. І нехай це будуть найяскравіші, гарні гумки. Подаруйте дівчинці красиві резиночки на волосся. Цікаві і красиві аксесуари не залишать дитину байдужою. Такі речі завжди приємно дарувати — і бачити радість в очах дівчинки.

Зміст:

  • 1 Як зв’язати гачком гумку на волосся — схеми
    • 1.1 Гумки Ведмедики
    • 1.2 Гумки бантики і капелюшки
    • 1.3 Резиночки зі схемами в’язання
    • 1.4 Японські умовні позначення петель

Як зв’язати гачком гумку на волосся — схеми

Якщо ви вмієте в’язати гачком — спробуйте зробити кілька простих виробів з бавовняних ниток. Робота не займе багато часу, від вас знадобляться нитки, гачок товщиною 1 мм і будь-яка гумка: капелюшна або найпростіша, одноколірна.

Гумки Ведмедики

Самі виходять ведмедики маленькі, близько 3 см в ширину. Нитки, які використовуються в цій роботі — це “Фіалка” або “Нарцис” (вітчизняні).

Детские резинки для волос крючком

Прикраса — яскраво-червона квітка з бісеринками в середині. Для двох ведмедиків в’язати 4 деталі бежевого кольору і 2 кола коричневого кольору для мордочки.

Детские резинки для волос крючком

В’язати ось за цією схемою.

Детские резинки для волос крючком

Тут на схемі немає позначення v — 2 стовпчика без накиду. Почати з того, що зробити 1 петлю амігурумі, і в’язати з цієї петлі всі стовпчики.

Детские резинки для волос крючком

Ось так робити кільце амігурумі. Кільце затягнути (рис. 8). Вушка в’язати окремо один від одного (нитка обривається).

Детские резинки для волос крючком

Сховали всі кінці ниток, обрізаємо зайве. Пришиваємо коричневі “мордочки” до бежевої голові. Намагайтеся пришити непомітно, ниткою під колір виробу. Чорними вовняними нитками вишиваємо оченята і мордочку.

Детские резинки для волос крючком

2 бежевих деталі складаємо разом і акуратно зшиваємо один з одним.

Детские резинки для волос крючком

Пришиваємо до середини вироби резиночки, потім червоні квіти з бісеринки теж пришиваємо. Гумки для волосся готові.

Гумки бантики і капелюшки

Чарівні резиночки в’яжуться гачком 1 мм. з бавовни. Капелюшок складається з двох частин: денця 5,5/5,5 см. і верхньої частини діаметром 2,5 див Обидві деталі починаються з кільця амігурумі, потім йдуть стовпчики без накиду. Читати знизу вгору: 6 -12-18-18 СБН. і так далі. Ряди позначені на схемі (1;2;3;4;5, і так далі). Усі умовні позначення наведено в кінці статті.

Детские резинки для волос крючком

Детские резинки для волос крючком

Резиночки зі схемами в’язання

Детские резинки для волос крючкомДетские резинки для волос крючкомДетские резинки для волос крючкомДетские резинки для волос крючком

Японські умовні позначення петель

Детские резинки для волос крючкомДетские резинки для волос крючком