Потайной шов на швейной машинкеВміння шити багатьма фахівцями називається справжнім мистецтвом. У даному процесі найголовніше зробити максимально вдалий покрив. Наступний збір речей вже являє собою далеко не найскладніше захід. Представники відповідної сфери діяльності змушені вчитися справлятися з найрізноманітнішими завданнями. Приміром, новачки навряд чи зможуть зробити потайний шов на швейній машинці, адже для цього необхідно володіти специфічними навичками і вміннями.

Секрети створення потайного шва завдяки комп’ютерному управлінню:

  • для обмітання шва можна використовувати краеобметочный шов;
  • край виробу обробляється також, як і при ручному шитті;
  • ширина підгину обов’язково розмічається;
  • проколи повинні завжди потрапляти в згин.

Насправді таких рад існує предостатньо. Тим не менше, тільки досвідчені користувачі техніки потайного шва відмінно зможуть впоратися з представленої завданням, адже вона все ж таки передбачає масу специфічних нюансів.

Використання електричної швейної машинки

В першу чергу необхідно правильно встановити лапку, яка повинна володіти функцією регулювання ширини обмежувача. Побутову швейну машину слід встановити на режим зигзаг. Регулювати процес шиття за допомогою гвинта обмежувача все ж потрібно вручну. Принципово важливо, щоб строчка в обов’язковому порядку проходила саме по краю утворився підгину. Фахівцю необхідно стежити за тим, щоб голка під час роботи мала можливість захоплювати найменше ниток на згині.

Важливі поради

Ясна річ, що існують різноманітні види потайних швів, але не рідко кравчині вибирають ручний спосіб. В даному випадку краще віддавати перевагу ниткам на номер менше. Їх товщина повинна повною мірою відповідати аналогічному параметру голки. Віддавати перевагу краще самим гострим голок. Якщо тканина має досить пухкою структурою, змінювати прийняте раніше професійне рішення все одно не потрібно.