Кожній мамі хочеться, щоб син був добре одягнений, але батьки знають, як дорого коштують зараз якісні дитячі речі. І якщо ви вмієте в’язати — це знімає багато проблем з гардеробом хлопчика. Сьогодні ми пропонуємо вам вибрати для себе суперський варіант, і зв’язати светр для хлопчика спицями. Всі моделі з докладним описом, схеми додаються.

Вязання спицями для дітей — відмінна можливість порадувати улюбленого сина чи онука. Зараз в моді світло-зелені відтінки (м’ята, трава), пастельні відтінки (беж, вершковий), всі відтінки сірого, блакитний, бузковий.

Зміст:

  • 1 Светр кольору м’яти для хлопчика
    • 1.1 Спинка
    • 1.2 Перед
    • 1.3 Правий рукав
    • 1.4 Лівий рукав
    • 1.5 Смуга горловини
    • 1.6 Складання
  • 2 Пуловер для хлопчика з капюшоном
    • 2.1 Спинка
    • 2.2 Ліва поличка
    • 2.3 Права поличка
    • 2.4 Рукав правий
    • 2.5 Рукав лівий
  • 3 Капюшон
    • 3.1 Окантовка правої полички
    • 3.2 Кишені
    • 3.3 Складання

Светр кольору м’яти для хлопчика

Связать свитер для мальчика — модные модели

Прекрасний светр в’язаний спицями модного кольору на хлопчика. Модель з французького журналу, із рубрики: дитяче в’язання для хлопчиків. Такий гарний молодіжний светр спицями для хлопчика неодмінно сподобається синові, або онуку. Светр спицями записаний докладно, з описом в’язання, та схемами.
Розміри наведені на а) 4 роки, b) 6 років, c) 8-9 років, d) 12/13 років, е) 14/16 років.

Для роботи знадобиться:

  • Пряжа Cabotine (50% бавовна, 50% акрил), 50 гр./120 м. 5/6/8/10/11 мотків.
  • Спиці товщиною 2,5 і 3 мм., доп. спиця.
  • Ми будемо використовувати візерунки спицями:

    • Фантазійний візерунок, раппорт 17 петель.
    • Візерунок “перлинний”: 1-й ряд: 1 осіб., 1 изнан., 2-й ряд: навпаки, над осіб. — ізн. п., над ізн. — осіб.
    • Платочная в’язка.
    • Гумка 1 осіб./1 ізн.
    • Фантазійний візерунок, раппорт 17 петель, схема:Связать свитер для мальчика — модные модели
    • Зразки в’язання: 10 див. візерунка “перлинний” — 20 п./36 р.Связать свитер для мальчика — модные модели

    Спинка

    Джемпер для хлопчика починаємо в’язати зі спинки. Набираємо на спиці завтовшки 3 мм. а) 87, b) 93, c) 101, d) 111, e) 119 петель. В’яжемо 4 ряди платочної в’язкою, потім продовжуємо:

  • 12 п. візерунком перловий*, 17 п. схеми, 6 п. перловий*, повторювати від *до * 2 рази, потім 17 п. схеми, і 12 п. перловим візерунком.
  • 15 п. візерунком перловий*, 17 п. схеми, 6 п. візерунком “перлинний”*, повторювати від * до * 2 рази, далі 17 п. схеми, і 15 п. перловим візерунком.
  • 17 п. візерунком жемч.*, 17 п. схеми, 8 п. візерунком жемч.*, повторювати від * до * 2 рази, потім 17 п. схеми, і 17 п. перловим візерунком.
  • 20 п. візерунком перловий*, 17 п. схеми, 10 п. візерунком перловий,* повторювати від * до * 2 рази, далі 17 п. схеми, і 20 п. жемч. візерунком.
  • 22 п. візерунком жемч.*,17 п. схеми, 12 п. візерунком жемч.*, повторювати від * до * 2 рази, потім 17 п. схеми, 22 п. візерунком жемч.
  • На висоті a) 23 див. (82 р.); b) 25 див. (90р.); c) 28,5 див. (102 р.); d) 32 див. (116р.); e) 34 див. (122 р) від платочної в’язки зробити пройму, закривши з кожної сторони в кожній. 2-му р.:

    1 раз на 3 п., 2 рази по 2 п., і 3 рази по 1 п.
    1раз на 3 п., 3 рази по 2 п., і 2 рази по 1 п.
    1 раз на 3 п., 3 рази по 2 п., і 3 рази по 1 п.
    2 рази по 3 п., 2 р. по 2 п., і 3 р. по 1 п.
    2 рази по 3 п., 3 р. по 2 п. і 2 р. по 1 п.
    Залишилося: a) 67 п., b) 71 п., c) 77 п., d) 85 п., e) 91п.

    На відстані a) 34 див. (122 р.), b) 38 (136), c) 43 (154), d) 49 (176), e) 53 (190) від платочної в’язки робимо плечі, закривши з кожної сторони в кожному 2-му р..;

  • 1 раз на 3 п., і 5 разів по 4 п.
  • 6 разів по 4 п.
  • 4 р. по 4 п. і 2 р. по 5 п.
  • 1 р. по 4 п. і 5 р. по 5 п.
  • 5 р. по 5 п. і 1 р. на 6 п.
  • На відстані: а) 37 див. (134 р), b) 41 див. (148 р), c) 46 (166), 52 (188), 56 (202) від платочної в’язки, закрити всі залишилися а) 21 п., b) 23 п., c) 25 п., d) 27, e) 29 п.

    Связать свитер для мальчика — модные модели

    Перед

    В’яжемо також, як в’язали спинку до пройми. Довязали до пройми. У нас залишилося a) 67 п. b) 71 п. c) 77 п. d) 85 п. e) 91 п. На висоті:

  • 34 см (122 р),
  • 37 (134),
  • 42 (152),
  • 47 (170),
  • 51 (184),
  • від платочної в’язки, оформити горловину, закривши центральні: a) 11 п., b),c) — 13 п., d),e) — 15 п. Далі, продовжуємо кожну сторону окремо, закриваючи з боку горловини в кожному 2-му ряду:

    1 раз на 4 п., 1 раз на 3 п., і 1 раз по 2 п.
    1 раз на 4 п., 1 р. на 3 п. і 2 р. по 1 п.
    1 р. по 4 п., 1 р. на 3 п., 1 р. по 2 п. і 1 р. по 1 п.
    1 р. на 3 п., 2 р. по 2 п., 3 р. по 1 п.
    2 р. на 3 п., 1 р. по 2 п., і 3 р. по 1 п.

    В цей же час на висоті b) 38 см (136 р.), c) 43 см (154 р), d) 49 см (176 р.), e) 53 див. (190 р) від платочної в’язки оформляємо плечі, закривши з кожної сторони в кожному 2-му ряду:

    1 раз на 3 п, і 4 рази по 4 п.
    5 разів по 4 п.
    3 рази по 4 п. і 2 рази по 5 п.
    5 разів по 5 п.
    3 н. пр 5 п. і 2 р. по 6 п.
    Закінчуємо другу сторону горловини.

    Правий рукав

    Набираємо на спиці товщиною 2,5 мм.: а) 48 п. b) 50, c) 52 п. d) 56 п. e) 58 п. і в’язати гумкою 1 осіб./1 ізн. 4 див. рукава. Продовжуємо фантазійним візерунком, і візерунком перловий, в’яжемо спицями 3 мм., роблячи зменшення в 1-му ряду і розміщуючи петлі наступним чином: a) 15 п. b) 16 п. c) 17 п. d) 19 п. e) 20 п. візерунком перловий, 17 п. схеми, a) 15 п. b) 16 п. c) 17 п. d) 19 п. e) 20 п. візерунком перловий. У нас вийшло: a) 47 п. b) 49 п. c) 51 п. d) 55 e) 57 п.

    Додати з кожного боку візерунком перловий:

  • у кожному 26-му р. 2 рази по 1 п.
  • 24 р. вище: 1 р. по 1 п. і в кожному 22-му р.: 2 рази по 1 п.
  • 20 р. вище: 1 р. по 1 п. і в кожному 18-му р.: 4 рази по 1 п.
  • у кожній 16-му р. 7 разів по 1 п.
  • у кожній 16 – му р.: 2 рази по 1 п. і в кожному 14 ряду: 7 разів по 1 п.
  • Отримуємо: 51-55-61-69-75 п.

    Далі в’яжемо правий рукав моделі Светр спицями.

    На висоті a) 21 див. (76 р), b) 25 див. (90 р.), c) 30,5 див. (110 р.), d) 36 см (130 р.), e) 40 см (144 р.) від гумки, утворити округлення, закривши з кожної сторони в кожній. 2-му ряду:

  • 1 раз на 3 п., 2 рази по 1 п., в кожному 4-му ряду: 3 р. по 1 п.; 6 р. вище: 1 р. по 1 п., в кожному 4-му р.: 2 р. по 1 п.; і в кожному 2-му р.: 1 р. по 2 п. і 1 р. на 3 п.
  • у кожному 2-му р.: 1 раз на 3 п.,2 рази по 1 п., в кожному 4 р.: 7 разів по 1 п., і в кожному 2-му р.: 1 раз по 1 п., 1 раз по 2 п., і 1 раз на 3 п.
  • у кожному 2 р.: 1 раз на 3 п., 4 р. по 1 п.; в кожному 4 р.: 6 разів по 1 п.; і в кожному 2 р.: 3 рази по 1 п., 1 раз по 2 п., і 1 раз на 3 п.
  • у кожному 2 р.: 1 р. на 3 п., 1 р. по 2 п., 5 р. по 1 п., в кожному 4 р.: 6 р. по 1 п., і в кожному 2 р.: 4 рази по 1 п., 1р. по 2 п. і 1 р. на 3 п.
  • у кожному 2 р.: 1 р. на 3 п., 2 р. по 2 п., 3 р. по 1 п., в кожному 4 р.: 7 р. по 1 п. і в кожному 2 р.: 4 р. по 1 п, 2 р. по 2 п. і 1 р. на 3 п.
  • Залишилося 19 петель. Продовжувати прямо фантазійним візерунком, щоб утворити петлицю. На висоті: a) 7 див. (24 р.), b) 7,5 див. (26 р.), c) 8,5 див. (30 р.), d) 10 див. (36 р.), e) 11 див. (40 р) від початку петлиці, утворити округлення, закривши праворуч: 1 раз на 9 п., далі в кожному 2-му р.: 1 р. по 5 п., 1 р. по 2 п., і 1 раз по 1 п. На висоті a) 9 см (32 р.), b) 9,5 см (34 р.), c) 10,5 див. (38 р. d) 12 см (44 р.), e) 13 см (48 р.) від початку петлиці закрити залишилися 2 п.

    Лівий рукав

    Лівий рукав в’яжеться також, як правий, тільки в протилежному напрямку.

    Смуга горловини

    Продовжуємо в’язання для хлопчиків. Набираємо на спиці 2,5 мм.: a) 94 п., b) 102 п., c) 108 п., d) 116 п., e) 122 п. і в’язати гумкою 1лиц./1 ізн. висотою 4 див.
    Якщо ви хочете зробити воріт більш високим, і закритим — робіть гумку висотою не 4 див., а більше, наприклад, 18 див. Це все в процесі в’язання можна підкоригувати. Тоді у вас вийде високий комір. Закрити петлі, не сильно затягуючи їх.

    Збірка

    Зробити бічні шви, і низу рукавів. Вшити рукава в пройми, і петлиці до плечей. Пришити смугу горловини, петля в петлю швом рядок на лицьовій стороні виробу. Розміри джемпера даються на дитину з 4 років, на схемі розрахунки в сантиметрах.

    Пуловер для хлопчика з капюшоном

    Продовжимо в’язання для хлопчиків. Темно-сірий пуловер для хлопчика, чи підлітка спицями буде не зайвим в його гардеробі. Пуловер для хлопчика спицями кольору мокрого асфальту, з капюшоном і блискавкою — це класна річ! Такі пуловери подобаються всім без винятку.

    Зв’язати пуловер можна на 3, 4 і 5 років, 6 років, 7 років і 8 років, 10 років, і 12 років. На викрійці відзначені всі розміри: 4-6-8-10-12.

    Связать свитер для мальчика — модные модели

    Для роботи знадобиться:

  • Товста Пряжа Baltic (60% акрил, 40%поліамід), 50 р. / 80 м. — (8-10-11-13-14 мотків).
  • Спиці товщиною 4,5 і 5 мм.
  • 2 гудзики.
  • Блискавка: на 4 роки — 35 див., 6 років — 40 див., 8 років — 45 див., 10 років — 50 див., 12 років — 55 див.
  • Візерунки:

    • Гумка 2 осіб./2 ізн.
    • Лицьова і виворітна гладь.
    • Візерунок Gordon — 1-й і 4-й ряди — виворітні, 2-й і 3-й — особові. З 4-го ряду — повтор візерунка. Тобто в цьому простому візерунку постійно повторюються ці 4 ряди (на фото — візерунок). Візерунок Gordon — друга його назва — поперечна гумка. Ми будемо його так називати, для простоти.

    Связать свитер для мальчика — модные моделиСвязать свитер для мальчика — модные модели

    Зразок в’язання: 15 петель/22 ряду = 10 див.
    Схема викрійки: дитячий пуловер.

    Связать свитер для мальчика — модные модели

    Спинка

    Почнемо роботу зі спинки. На спиці товщиною 4,5 мм набираємо 50. 54 .60. 64. 68 петель. В’яжіть 12 рядів (4 див.) простий гумкою 2 осіб./2 ізн. Почати потрібно з:

    2 лицьових; 2 виворітних; 3 виворітних; 3 особових; 3 виворітних.

    Після гумки беремо спиці товщиною 5 мм В 1-му ряду додаємо по 3 петлі, рівномірно розподіляючи по всьому ряду. Продовжуємо лицьовій гладдю, у нас має бути на спицях: 53. 57. 63. 67. 71 петля. В’яжемо осіб. гладдю до початку пройми.

    Оформляємо пройми. Відраховуємо 54. 64. 72. 80. 90 лав (23. 27. 31.35. 39 див.), та закриваємо з кожної стор., у кожному другому р.:

    4 г: 2 рази по 2 п., 1 разів по 1 петлі.
    6 л.: 2 р. по 2 п., 2 р. по 1 п.
    8 л.: 1 р. на 3 п., 2 р. по 1 п.
    10 і 12 л.: 1 р. на 3 п., 1 р. по 2 п., 3 р. по 1 п.

    Продовжуємо, має бути на спицях: 43. 45. 49. 51. 55 п. Беремо висоту від початку пройми 11.12.13.14.15 див., це буде від початку в’язання 78. 90. 102. 110. 122 рядів. Далі будемо в’язати візерунком Поперечна гумка.

    Продовжуємо вив’язувати тепер уже плечі. Відраховуємо 88.100.112.122.134 ряду від початку в’язання, висота пройми буде 15.16.17.18.19 див., закриваємо в кожному другому ряду з кожної стор.:

    4 р.: 3 рази по 4 петлі;
    6 л.: 2 р. по 4 п., 1 р. по 5 п.;
    8 л. і 10 л.: 1 р. по 4 п., 2 р. по 5 п;
    12 л.: 3 р. по 5 п.

    У наступному ряду закриваємо залишок петель (19. 19. 21. 23. 25 п.) під виріз горловини.

    Ліва поличка

    Набираємо на спиці товщ. 4,5 мм. 34. 36. 39. 41. 43 петлі. Далі в’яжемо 22.24.27.29.31 петлю гумкою 2 осіб./2 ізн. (початок, як на спинці), і 12 петель візерунком Поперечна гумка. В’яжемо 12 рядів (4 див.), і переходимо на спиці товщ. 5 мм. Цими спицями далі в’яжемо 22. 24. 27. 29. 31 п. лицьовій гол., і 12 п. візерунком Поперечна гумка.

    Оформляємо пройму. Закриваємо петлі справа точно так, як на спинці. Далі в’яжемо на що залишилися 29. 30. 32. 33. 35 п. На відстані 78. 90. 102. 110. 122 п. від початку в’язання, на висоті пройм 11.12.13.14.15 див. в’язати візерунком Поперечна гумка на всіх п.

    Оформляємо горловину. На відстані 80. 92. 104. 114. 126 р. від початку в’язання, на висоті від початку пройми 12. 13. 14. 15. 16 див, зліва залишаємо в очікуванні 14 петель, далі, закриваємо в кожному другому ряду:

    4 роки і 6 л.: 3 рази по 1 петлі;
    8 л.: 1 р. по 2 п., 2 р. по 1 п.;
    10 л.: 2 р. по 2 п., 1 р. по 1 п.;
    12 л.: 1 р. на 3 п., 1 р. по 2 п., 1 р. по 1 п.

    Плече. Закриваємо так само, як для спинки.

    Права поличка

    На спиці товщиною 4,5 мм для правої полички набираємо 23. 25. 28. 30. 32 петлі. В’яжемо гумкою 2 осіб./2 ізн. 4 див., для всіх п’яти розмірів починати з трьох особових п. Далі, продовжуємо в’язати лицьовій гладдю на спицях товщиною 5 мм

    Оформляємо пройму. Закриваємо зліва на висоті (23. 27. 31. 35. 39 див.) так само, як і на спинці. Продовжуємо в’язати на 18. 19. 21. 22. 24 п. Коли пройма досягне висоти 11. 12. 13. 14. 15 див., тобто 78. 90. 102. 110. 122 р. від початку в’язання — продовжуємо в’язати візерунком Поперечна гумка на всіх петлях.

    Оформляємо горловину. На висоті 12. 13. 14. 15. 16 див. від початку пройми , 80. 92. 104. 114. 126 рядів від початку в’язання, зліва залишаємо в очікуванні 14 п., далі закриваємо праворуч в кожному другому ряду:

    4 роки і 6 років: 1 раз по 3 петлі, 3 рази по 1 петлі;
    8 л.: 1 р. на 3 п., 1 р. по 2 п., 2 р. по 1 п.;
    10 л.: 1 р. на 3 п. 2 р. по 2 п., 1 р. по 1 п.;
    12 років: 2 р. по 3 п., 1 р. по 2 п.,1 р. по 1 п.

    Плече: Закриваємо точно так само, як і для спинки.

    Рукав правий

    Набираємо на спиці товщиною 4,5 мм — 34. 34. 36. 40 петель. В’яжемо гумкою 2 л./2 ізн. 4 див., тобто 12 рядів. Далі, продовжуємо лицьовій гладдю на спицях товщ. 5 мм. На відстані 9 див., тобто 22 р., додаємо з двох сторін, за 2 петлі до краю рукава:

    4 р.: 4 рази по 1 петлі в кожному 8-му ряду;
    6 л.: 5 р. по 1 п. в кожному 10-му р.;
    8 л.: 5 р. по 1 п. в кожному 10-му р.;
    10 років: 4 р. по 1 п. в кожній. 10-го р., 2 р. по 1 п. в кожній. 8-го р.;
    12 л.: 5 р. по 1 п. в кожному 10-му р., 2 р. по 1 п. в кожній. 8-го р. У той же час на відстані 26. 28. 30. 34. 38 рядів — тобто 10. 11. 12. 14. 16 див. від початку рукава (після 1. 1. 1. 2. 2-х додатків) в’яжемо 16. 16. 17. 19. 20 п. лицьовій гладдю, потім— 10. 10. 11. 11. 11 п. візерунком Поперечна гумка, починаючи з 2 р ізн. гладі, потім 10. 10. 10. 12. 13 п. лицьовій гол. Продовжуємо в’язати цим способом.

    На відстані 48. 50. 52. 60. 64 рядів — тобто 20. 20. 24. 26. 28 див. закінчуємо лицьовій гол. на всіх п. На отриманих 42. 44. 46. 50. 54 п. на відстані 24. 27. 31. 35. 38 п. потрібно сформувати окат рукава. Це ми зробимо, закриваючи з кожної стор. у кожному другому ряду:

    4 р.: 1 раз по 2 п., 7 разів по 1 п., 1 раз по 2 п., 1 раз на 3 п. і ост. 14 п.
    6 л.: 1 раз по 2 п., 8 р. по 1 п., 1 р. по 2 п., 1 р. на 3 п., і ост. 14 п.
    8 л.: 2 р. по 2 п., 7 р. по 1 п., 1 р. по 2 п., 1 р. на 3 п., і ост. 14 п.
    10 л.: 1 р. на 3 п., 1 р. по 2 п., 8 р. по 1 п., 1 р. по 2 п., 1 р. на 3 п., і ост. 14 п.
    12 років: 1 р. на 3 п., 2 р. по 2 п., 6 р. по 1 п., 2 р. по 2 п., 1 р. на 3 п., і ост 14 п.

    Рукав лівий

    В’яжемо так само, як і правий, тільки на відстані 26. 28. 30. 34. 38 рядів (10. 11. 12. 14. 16 див.) від початку рукави, після 1. 1. 1. 2. 2-х додатків, в’яжемо 10. 10. 10. 12. 13 п. лицьовій гол., потім 10. 10. 11. 11. 11 п. візерунком Поперечна гумка, починаючи з 2 р. виворітного гладі, 16. 16. 17. 19. 20 п. лицьовій гол. На відстані 48. 50. 52. 60. 64 р. (20. 20. 24. 26. 28 див.) закінчити так само, як правий рукав.

    Капюшон

    На схемі стрілкою показано напрямок в’язання. Повертаємося до 14 петель лівої полички, які були в очікуванні. В’яжемо 2 осіб. п., 12 п. візерунком Поперечна гумка, додаючи осіб. гладдю праворуч :

    4 роки: у кожному 2-му ряду 2 рази по 2 п., 1 раз по 1 п., 1 раз за 10 п, далі за 1 в. до кромки в кожному 2-му р. — 1 раз по 1 п., в кожному 4-му р. — 5 разів за 1п.
    6 л.: в кожному 2-му р .. 1 р. на 3 п., 1 р. по 2 п., 1 р. по 1 п., 1 р. по 10 п., далі за 1 в. до кромки в кожному 2-му р. — 1 р. по 1 п., в кожному 4-му р. — 5 р. по 1 п.
    8 років: в кожному 2-му р .. 1 р. на 3 п., 2 р. по 2 п., 1 р. по 11 п., далі за 1 в. до кромки в кожному 2-му р. — 1 р. по 1 п., в кожному 4-му р. — 5 р. по 1 п.
    10 л.: в кожному 2-му р. 2 р. по 3 п., 2 р. по 1 п., 1 р. по 11 п., далі за 1 в. до кромки в кожному 2-му р .. 1 р. по 1 п., в кожному 4-му р. 5 р. по 1 п.
    12 років: у кожному 2-му р .. 1 р. по 4 п., 1 р. на 3 п., 2 р. по 1 п., далі за 1 в. до кромки в кожному 2-му р .. 1 р. по 1 п., в кожному 4-му 5 р. по 1 п.

    Потім на отриманих 35. 36. 38. 39. 41 п. в’яжемо 21. 23. 25. 25. 27 рядів. Далі справа залишаємо в очікуванні в кожному 2-му р. 5 р. по 1 п., 2 р. по 2 п. Далі повернутися до петель в очікуванні в кожному 2-му р. піднімати 2 р. по 2 п., 5 р. по 1 п. В цей же час на висоті лівій частині 24. 26. 26. 27. 29 див., тобто 54. 58. 58. 60. 64 р. в’яжемо 22. 18. 22. 18. 18 р. візерунком Поперечна гумка на всіх петлях, далі закінчуємо, виконуючи 12 п. зліва візерунком Поперечна гумка, і лицьовою гладдю залишилися п.

    Коли всі п. з очікування підняли, виконуємо 22. 24. 26. 26. 28 р. на всіх п., далі праворуч зменшуємо за 1 в. до кромки:

    4 р.: в кожному 4-му р. 6 р. по 1 п., далі закриваємо в кожному 2-му р .. 1 р. по 10 п., 1 р. по 1 п., 1 р. по 2 п., 1 р. на 3 п.
    6 л.: у кожній. 4-му р. 6 р. по 1 п., далі закр. у кожному 2-му р .. 1 р. по 10 п., 1 р. по 1 п.,1 р. по 2 п., 1 р. по 4 п.
    10 років: у кожній. 4-му р. 6 р. по 1 п., далі закр. у кожному 2-му р .. 1 р. по 11 п., 2 р. по 1 п., 1 р. на 3 п., 1 р. по 4 п.
    12 років: у кожній. 4-му р. 6 р. по 1 п., далі закр. у кожному 2-му р .. 1 р. по 12 п., 2 р. по 1 п., 1 р. на 3 п., 1 р. по 5 п.

    Окантовка правої полички

    Продовжувати візерунком Поперечна петля на 13 петлях. На відстані 80. 92. 104. 114. 126 рядів (35. 40. 45. 50. 55 див.) закриваємо всі петлі.

    Кишені

    2 кишені в’язати з верху. Набираємо на спиці товщиною 4,5 мм 18. 18. 20. 20. 22 п., і в’яжемо 5 рядів гумкою 2 осіб./2 ізн. Виконувати 7. 7. 8. 8. 9 п. лицьовій гол., 4 п. візерунком Поперечна гумка, 7. 7. 8. 8. 9 п. лицьовій гол. На відстані 24. 24. 26. 26. 28 р. (10. 10. 11. 11. 12 див.) всі петлі закрити.

    Збірка

    Кофта збирається таким чином: з’єднати плечові шви, скласти капюшон, і прошити шов так, щоб точки А збіглися (на викрійці). Далі, пришиваємо його по краю окантовки. Пришиваємо половинку блискавки на ліву поличку. Далі, пришиваємо 2-гу половинку блискавки на праву поличку, пришиваємо окантовку (13 останніх п. візерунка Поперечна гумка. капюшона) уздовж полички. Вшиваємо рукава в пройми. Зшиваємо шви рукавів і бокові шви. Пришити на полички кишені, намітивши розташування на 6. 6. 7. 7. 8 див. від низу пуловера. Пришити на кишені по 1 гудзику.

    На відео: в’язання для хлопчиків, светр на 2 роки з малюнком жакардових візерунків.

    Як зв’язати дитячий светр спицями «Лопапейса». How to knit sweater “Lopapeysa” for your kid

    Связать свитер для мальчика — модные модели
    Watch this video on YouTube Вязання спицями для дітей